Pentru ca dumneavostră să puteţi beneficia de avantajele unei campanii de promovare realizate competent şi entuziast, noi vă organizăm evenimentele, fie că sunt training, conferinţe/seminarii, congrese, prezentări de firmă sau lansări de produs, team-building-uri.

Soluţiile noastre se adaptează natural nevoilor şi cerinţelor specifice fiecărui client. În funcţie de profilul evenimentului şi obiectivele propuse, echipa CPP UE propune o abordare optimă pentru ca evenimentul dumneavostră să fie un succes.

Echipa CPP UE identifică şi gestionează serviciile necesare pentru ca dumneavostră să vă concentraţi asupra conţinutului evenimentului.
Astfel, apelând la servicii profesioniste de organizare evenimente aveţi garanţia performanţei.

Alternativ, echipa CPP UE oferă consultanţă în domeniul organizării evenimentelor atât de necesare desfăşurării activităţii dumneavoastră, întrucât organizarea unui eveniment este o proces complex ce presupune mai multe etape: planificare, organizare şi implementare.

Colaborăm strâns cu o multitudine de asociaţii şi organizaţiile profesionale, dar şi cu publicaţii de specialitate care asigură promovarea în media.
Logistica specifică fiecărui tip de eveniment, locaţia inspirat aleasă sau atmosfera potrivită unui mediu de afaceri sunt ingrediente care pot să transforme evenimentul dumneavostră într-un succes răsunător sau un eşec de proporţii.

În slujba dumneavostră, CPP UE organizează:
• seminarii, cursuri, conferinţe şi workshop-uri pe diverse teme;
• standuri pentru târguri naţionale şi internaţionale;
• prezentări şi lansări de firmă, produs sau servicii;
• întâlniri de afaceri.

Asigurăm pachetul complet de servicii pentru evenimentul dumneavoastră: închirierea locaţiei, asistenţa tehnică, servicii de catering, traduceri, secretariat, rezervări cazare, transport.

Leave a Reply

Your email address will not be published.