Cursurile neacreditate

In afara de cursurile acreditate, Centrul de Pregatire Profesionala pentru Uniunea Europeana ofera programe profesionale in curs de acreditare cu aplicabilitate imediata.

Datorita complexitatii, varietatii din societate, apar cazuri de discriminare, in special din cauza diferentei caracteristicilor sociale: varsta, sex, etnie, dizabilitati, nivelul de educatie.

In orice societate exista un anumit nivel de intoleranta. Astfel, s-a materializat formarea unei culturi a intolerantei fata de membrii grupurilor vulnerabile din Romania (minoritati etnice, persoane cu dizabilitati, minoritati relogioase si non-religioase). Cursul de expert in antidiscriminare abordeaza aceste probleme cu scopul de a crea constientizare, prezentand concepte legate de nediscriminare si legislatia nationala si internationala din domeniul.

Cursul este eficient si maximizeza cantitatea de informatie pe care o primiti prin studii de caz, activitati de echipa si prezentari interactive. Astfel, vetiu intelege felul in care discriminarea porneste de la stereotip, ajungand la prejudecata si apoi la discriminarea propriu-zisa.

Succesul unui om politic sau al unui consilier de comunicare si imagine depinde de modul sau de a isi comunica oferta sa politica, de metodele de convingere si folosirea lor corecta in fata electoratului si a mass mediei.

Cursul de comunicare publica si discurs public ajuta la transformarea din candidat in invingator a oricarui cursant.

Macar o data in viata veti avea nevoie sa convingeti o persoana sa faca un lucru.

Cursul de manipulare si persuasiune se adreseaza oricarei persoane care isi doreste sa cunoasca tehnici de convingere, influentare, folosirea anumitor cuvinte si expresii, dar si adoptarea unei anumite atitudini corespunzatoare procesului de manipulare si persuadare.

Pentru  mai multe informatii, nu ezitati sa contactati echipa CPP UE SRL.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.