Absolvent al Facultății de Litere din Craiova, secția de limbi moderne – Engleză principal din cadrul Universității din Craiova și posesor al unei diplome Cambridge CAE de atestare a unui nivel profesional de cunoaștere a limbii engleze, Alin a fost vreme de doi ani profesor de limbă și literatură engleză la prestigiosul Colegiu Național Elena Cuza din Craiova, perioadă urmată de un Master în Comunicare și Jurnalism efectuat la Universitatea din Bielefeld din Germania.

Alături de diverse proiecte de colaborare în spațiul media din România, Alin a prestat timp de trei ani servicii de traducere de documente oficiale ale Comisiei și Parlamentului European din engleză în română. Ulterior, pentru aproximativ doi ani a fost redactor al unei publicații britanice business-to-business dedicate industriei allimentare, perioadă urmată de cinci ani petrecuți la Londra, unde a lucrat în mediul online ca redactor, traducător și copywriter pentru companii prestigioase la nivel mondial.
Din luna martie a acestui an, Alin a decis să revină în București, unde a început de curând o serie de proiecte editoriale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.