Gabriela CINAR este Auditor intern certificat internaţional (CIA – Certified Internal Auditor – The Institute of Internal Auditors). Are experientă de 6 ani ca auditor intern în industria de telecomunicaţii, a lucrat în Telekom şi Vodafone (din 2004 până in 2009) unde a participat activ la documentarea și implementarea sistemelor de controal intern. Gabriela a participat la implementarea legii Sarbanes Oxley – atât in Telekom cat şi în Vodafone. Legea Sarbanes-Oxley (SOX) stabileşte standarde mai riguroase privind contabilitatea, auditul şi responsabilităţile consiliilor de administraţie.

SOX cere companiilor listate la bursele din Statele Unite să manifeste transparenţă faţă de investitori şi să dezvolte un sistem de controale interne, care să asigure acurateţea raportărilor financiare. Conformarea la SOX nu se referă doar la aspectele financiare ale companiilor, ci şi la aspecte ale departamentelor de IT, precum deţinerea drepturilor de acces sau modul de protejare a înregistrărilor electronice ale companiei.

In prezent, Gabriela este Lider pe partea de Management de Fluxuri trezorerie, la Vodafone România, unde se ocupă cu constuirea de bugete financiare, raportări financiare, analiză financiară şi rol de consilier pentru managementul superior.

Leave a Reply

Your email address will not be published.