Necesitatea cursurilor în materia fondurilor nerambursabile

Companiile au nevoie de programe de formare profesională de calitate, adaptate nevoilor specifice, mai ales în materia fondurilor nerambursabile. Angajații organizațiilor trebuie să fie pregătiți  astfel încât să conducă la scrieri de proiecte de succes și implementări reușite.

Cu ce vine CPP UE în sprijin firmelor?

Misiunea CPP UE (Centrul de Pregătire Profesională al Uniunii Europene) este să ofere aceste programe publicului larg, la prețuri accesibile, cu traineri bine pregătiți în acest domeniu.

Pentru echipa CPP UE, fiecare curs este un eveniment care trebuie tratat cu seriozitate maximă, astfel încât programele de formare profesională livrate să fie în pas cu toate modificările legislative. Centrul nostru vine în sprijinul beneficiarilor pentru a evita proiectele greu implementabile și pentru a nu suporta corecții financiare sau cheltuieli neeligibile. Se pornește de la scrierea unui proiect, apoi implementarea acestuia și elaborarea corectă a achizițiilor publice. Totodată, cursanții vor învăța să evalueze singuri proiectele înainte ca acestea să fie depuse.

Câștigul companiilor care își pregătesc personalul prin intermediul CPP UE

Angajații companiilor care participă la cursurile noastre capătă plus valoare, aceștia fiind capabili să prezinte proiecte sau să acceseze fonduri nerambursabile. Datorită personalizării programelor noastre, cursanților li se vor prezenta, spre exemplu:

  • cerințele de certificare și acreditare,
  • prevederile legale și de reglementare ale organismelor de inspecție și control, în funcție de domeniul în care accesează fonduri.

Prin participarea la curs, angajații organizațiilor vor identifica noi surse de finanțare pentru organizațiile de care depind.

CPP UE dorește să pregătească fiecare cursant prin promovarea informațiilor din domeniul fondurilor nerambursabile, urmărind realizarea unor proiecte cu rezultate durabile. Dorința noastră este de a pregăti cursanții, astfel încât activitatea acestora sa îmbunătățească situația organizației de care aparțin.

Prin oferirea cursurilor la un preț accesibil, pe o perioadă destul de extinsă încât cursanții să înțeleagă, dar destul de restrânsă încât să nu consume timpul alocat companiei, ne asigură că fiecare curs va oferi informațiile necesare cursanților, pentru o implementare cât mai rapidă a acestora.

Astfel, cursurile oferite de CPP UE vin în ajutorul oricărei organizații, astfel încât accesarea fondurilor pentru creșterea activității să se realizeze ușor și rapid.

Pentru mai multe informații puteți intra și pe pagina noastră de facebook: Centrul de Pregătire Profesionala UE.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.