Obiectivele proiectului – responsabilitatea beneficiarului în etapa post implementare

Uniunea Europeană finanțează o gamă largă de programe și proiecte care acoperă diverse domenii de activitate cum ar fi: dezvoltarea regională și urbană, ocuparea forței de muncă și incluziunea socială, agricultura și dezvoltarea rurală, politicile în domeniul maritim și al pescuitului,  cercetarea și inovarea precum și  ajutorul umanitar.

Este foarte important să știm cum să atragem acești bani și cum să implementăm proiectele cu succes, dar este la fel de important să știm să păstram fondurile atrase, sumele care deja au fost solicitate și decontate  în cadrul proiectelor.

Perioada post implementare este etapa în care beneficiarul trebuie să ateste faptul că investiția făcută cu ajutorul finanțării nerambursabile nu a suferit/a suferit modificări substanțiale pentru o anumită perioadă de ani de la finalizarea proiectului, în conformitate cu Regulamentele Europene. Pentru a afla mai multe despre responsabilităţile Beneficiarului în această etapă a proiectului va invit să citiți guest post-ul scris pe www.administratie.ro.

 

Codrina ANDRIOAIEI, trainer, expert constatare și stabilire nereguli

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.